maandag 20 juni 2011

Bleach 326

KenpachiSamenvatting
Kenpachi loopt door het bos en komt Reigai-Soi Fon tegen. Haar divisie valt hem aan maar hij weet ze makkelijk te verslaan. Als Soi Fon zelf in actie komt en hem bijna weet te raken verschijnt captain Komamura die uit de Perceptive Wereld is gekomen. Hij zegt dat dit nu zijn gevecht is en dat Kenpachi door moet gaan. Het gevecht tussen Yamamoto en Reigai Ukitake/Kyouraku en Urahana gaat vrolijk verder. Byakuya heeft zijn gevecht met Reigai-Hitsugaya gewonnen en gaat weer verder. Dan ziet hij Reigai-Byakuya en begint hij opnieuw een gevecht.

Hitsugaya ziet Hinamori die een Reigai blijkt te zijn en ze valt hem aan. Hij wordt gered door een andere Hinamori en Hitsugaya beschermt hem. Het blijkt dat zij ook een Reigai is en Hitsugaya wordt ernstig verwond. Hij wordt gered door Yoruichi die ze allebei verslaat. Ichigo is onderweg naar Soul Society en Iba weet hem te onderscheppen. Als Ichigo wil vechten zorgt Iba er voor dat hij terug gaat in de Perceptive Wereld en verdwijnt zijn reiatsu

Impressie
Weer een aflevering vol gevechten en daar kijken we voor dus valt er weinig te klagen. Ik denk dat er vanaf volgende week er een zoektocht komt naar Ichigo en natuurlijk nog de gevechten in Soul Society. Wat de captains eigenlijk van plan zijn is nog niet bekend, maar ze zijn ergens naar op weg en ik geloof dat het niet heel veel uit maakt. Deze filler is er alleen om leuke gevechten te laten zien en daarin slagen ze.

Geen opmerkingen: