vrijdag 9 september 2011

Bleach 334

Nozomi
Samenvatting

Nozomi kan de aanval niet meer tegenhouden en Yamamoto stapt in met een vuuraanval. Na een ontploffing lijkt Yamamoto uitgeschakeld te zijn. Nozomi leeft nog en Iba krabbelt ook weer op. Daar vertelt hij dat Nozomi en hij eigenlijk hetzelfde zijn. Nozomi weet het en deed daarom zo afstandelijk. Ichigo, Rukia en Renji bevechten Iba, maar het heeft geen zin. Nozomi rent snel weg en neemt Kon mee.

Als ze denkt eindelijk van Iba verlost te zijn verschijnt hij weer. Ichigo valt hem nog één laatste keer aan, maar het blijkt een kopie te zijn. Iba neemt Nozomi mee en laat Ichigo en Kon achter.

Impressie
Leuke aflevering, alleen wel jammer van die minuten-durende flashback. Onverwachts dat Iba en Nozomi eigenlijk hetzelfde zijn. Ook had ik niet verwacht dat Iba nog zou leven, maar hij gaat volle vaart vooruit en weer verder met zijn grote plan. Verder is er ook natuurlijk niemand die nu nog wat kan doen. De shinigami zijn uitgeschakeld, Ichigo heeft geen krachten. Misschien dat de vizards hun eerste filler-optreden gaan maken?

Geen opmerkingen: