vrijdag 9 september 2011

Bleach 333

Kon
Samenvatting

Yamamoto verslaat Byakuya makkelijk en zegt dat het hem niet kan schelen wat er met Nozomi gebeurt, want ze is toch maar een mod soul. Ichigo en de andere shinigami zijn het er niet mee eens, maar Yamamoto zegt dat ze het er later wel over hebben. Reigai-Kyouraku en Ukitake verschijnen . Yamamoto begint te vechten net als Ichigo en Nozomi. Dan verschijnt Reigai-Unohana die kido gebruikt.

Het gevecht gaat door tot Yamamoto de omgeving in vuur zet. Dan verschijnt Iba en zegt dat de reigai's kunnen ophouden. Nozomi valt aan door reaitsu van Yamamoto te gebruiken. Daarna vallen Yamamoto en Ichigo hem aan, maar Iba absorbeert hun aanval doordat hij de aanval van Nozomi heeft gekopieƫrd. Hij vuurt hun aanval terug maar Nozomi houd de aanval tegen.

Impressie
Weer een aflevering vol gevechten. Het ziet er allemaal goed uit, dat is altijd mooi meegenomen. Iba wordt nu wel heel erg krachtig, en zolang je geen ichigo heet is dat geen goed teken in de serie die bleach heet. Iba zal dus wel snel het loodje leggen. Ben benieuwd hoe ze dat doen nu Ichigo ook op zijn laatste benen loopt.

Geen opmerkingen: